Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

West Ham –pomo toiveikkaana Carrollin suhteen

  • tiistai, 04 syyskuu 2012 17:00

Hammersin puheenjohtaja David Gold on luottavainen Andy Carrollin suhteen loppukauden kestävästä lainapestistä. Hän myös kuvailee paljon puhetta aiheuttanutta lainasopimusta ”luottamukselliseksi”.

23-vuotias hyökkääjä siirtyi West Hamin väreihin kauden kestävällä lainasopimuksella sen jälkeen, kun hänen tulevaisuutensa Liverpoolissa ei näyttänyt kovin valoisalta.

Sopimuksen yksityiskohtia on kuvailtu ”luottamuksellisiksi”, mikä on saanut käyntiin spekulaatiot siitä, että Liverpool olisi jättänyt kontrahtiin pykälän, jolla se voisi kutsua Carrollin takaisin tammikuussa, mikäli se ei onnistu löytämään hänelle sopivaa korvaajaa.

Englannin maajoukkuehyökkääjä ositti heti uuden seuransa debyytissä vaarallisuutensa, olemalla jatkuvana uhkana Fulham-puolustukselle Hammersin 3-0-voittoon päättyneessä ottelussa ennen kuin hänet otettiin vaihtoon takareisikolhun seurauksena.

Vaikka Carrollin lainasopimuksen yksityiskohdat ovat jääneet osittain pimentoon, on David Gold paljastanut yhteisöpalvelu Twitterissä olevansa luottavainen Carrollin pysyvän seurassa koko kauden loppuun asti.

- Tarkat yksityiskohdat AC:n (Andy Carrollin) vuoden mittaisesta lainapestistä on määritelty luottamuksellisiksi, mutta olemme toiveikkaita, että hän on kanssamme kokonaisen kauden, Gold twiittasi.

Carroll yhdistettiin aikaisemmin kasvattajaseuraansa Newcastleen kesän aikana, mutta lopulta West Ham onnistui kaappauksessa. Nyt lontoolaisseuran odotetaan valmistelevan vakinaista sopimusta maajoukkuehyökkääjän kanssa nykyisen lainasopimuksen päättyessä.