Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Lähde: Arsenalin supertähti haluaa jättää seuran, jos Wenger jatkaa!

  • maanantai, 21 maaliskuu 2016 15:47

Arsenal on kokenut viime aikoina kovia. Jäätävän loukkaantumissuman lisäksi joukkue ehti pudota ulos sekä Mestarien liigasta että FA Cupista. Valioliigassakaan homma ei ole sujunut aivan toivotulla tavalla, sillä joukkue menetti sarjan ykköspaikan vuodenvaihteen jälkeen.

Kauan odotettu mestaruus alkaakin olla tykkimiehille jälleen kaukainen haave, sillä joukkue on jo 11 pistettä sarjajohtajaa Leicesteriä perässä - toki yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Nyt Arsenal-leiristä kantautuu lisää huonoja uutisia. Espanjalaisen urheilulehden Don Balonin mukaan joukkueen ehdoton supertähti Mesut Özil haluaa jättää seuran kesällä, mikäli Arsene Wenger jatkaa seuran managerina.

Lehti kertoo, että Özil on pettynyt joukkueen menestymisen tasosta ja haluaisi uusia haasteteita hänelle tutusta Espanjan La Ligasta. 27-vuotias Özil pelasi Real Madridissa kausina 2010-2013 ennen kuin siirtyi Arsenal-paitaan peräti noin 45 miljoonalla eurolla.

Arsenalilla ei todellakaan olisi varaa menettää Öziliä, joka on kuluvalla kaudella iskenyt jo seitsemän täysosumaa ja tarjoillut peräti 18 maaliin johtanutta syöttöä.