Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Arsenal vahvasti Dortmund-tähden kintereillä!

  • perjantai, 01 huhtikuu 2016 12:25

Brittilehti The Guardian kertoo, että Dortmundissa tällä kaudella loistanut Henrikh Mkhitaryan on vahvasti Arsenalin kiikarissa, kun joukkue etsii uusia tukipilareita ensi kauden joukkueeseensa.

27-vuotias Mkhitaryan empii edelleen uuden jatkosopimuksen allekirjoittamista Dortmundin kanssa, ja tämä on nostattanut huhumyllyä taitavan keskikenttäpelurin tulevaisuudesta. Lehden mukaan nimenomaan Arsenal on vahvimmin miehen perässä.

Vauhdikkaan armenialaispelurin sopimus päättyy kesällä 2017, ja mikäli hän ei solmi uutta diiliä Dortmundin kanssa, tulee mies olemaan satavarmaa kauppatavaraa siirtoikkunan aikana. Tällöin Dortmund nimittäin saa hänestä varmasti vielä mukavan kokoisen siirtokorvauksen.

Mkhitaryan pelaa tällä hetkellä elämänsä kautta, sillä hän on ehtinyt kartuttamaan tililleen kuluvalla Bundesliiga-sesongilla jo kymmenen maalia ja yhtä monta maaliin johtanutta syöttöä.

Toinen brittilehti, Daily Mirror, puolestaan huhuilee, että Arsenal on kiinnostunut myös toisesta Bundesliigan huippupelaajasta, Mario Götzesta.