Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Lääkäri kehottaa Gerard Houllieria eläkkeelle

  • torstai, 28 huhtikuu 2011 15:59

Johtava kardiologi on suositellut ranskalaisluotsia harkitsemaan vetäytymistä managerintehtävistä ja asettamaan terveytensä etusijalle.

Gerard Houllier on saanut viimeisempien terveyshuoliensa vuoksi suosituksen uran päättämiseen arvostetulta sydänlääkäriltä.

Ranskalainen on toipunut viime viikolla saamistaan rintakivuista, ja on päässyt pois sairaalasta. Sydänongelmat eivät ole uusi riesa managerille, joka sai vakavan sydänkohtauksen ollessaan Liverpoolin peräsimessä vuonna 2001.

Tohtori Duncan Daymond, joka on työskennellyt myös Chelsean lääkintähenkilöstössä, uskoo, että Houllierin olisi syytä vetäytyä jalkapallon parista vielä hyvään sään aikana ennen kuin hän asettaa henkensä alttiiksi.

- Oma arvioni, näkemättä Houllieria, on rehellisesti sanottuna se, että hän on jo aiemmin kohdannut viikatiemiehen ja nyt hän sai jälleen vakavan varoituksen. Hänen tulisi kestää uudelleen stressi ja rasitus, mitä manageri kohtaa, joten mielestäni hänen olisi syytä lopettaa, Dymond kertoi TalkSPORTille.