Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Jääskeläisen Bolton putosi pääsarjatasolta

  • sunnuntai, 13 toukokuu 2012 19:49

Jussi Jääskeläisen edustama Bolton Wanderers pelaa ensi kaudella sarjaporrasta alempana Championshipissä.

Bolton kohtasi viimeisen kierroksen ottelussaan vieraskentällä Stoken ja se tarvitsi ehdottomasti täyden pistepotin noustakseen QPR:n ohi putoamisviivan yläpuolelle.

Ottelun avausmaali tuli Boltonin kannalta suukopua herättäneellä tavalla. Matthew Etheringtonin keskitys jäi Trotters-vahti Adam Bogdanin hyppysiin, mutta Jonathan Walters onnistui kaivamaan sen veskarin sylistä ja iski tilanteen 1-0:aan Owen Coylen kiehuessa raivosta.

Muutenkin tällä kaudella vääryyttä kokenut Bolton ei lannistunut, vaan iski tasoituksen 39. peliminuutilla. Jääskeläisen virkaveli Bogdan avasi pitkänä aivan Stoken rangaistusalueen rajalle, josta Potter-puolustus sähläsi pallon Mark Daviesille. Tämä kiitti ja kuittasi lukemat tasoihin.

Lisää seurasi aivan ensimmäisen puoliajan loppuun – jälleen virheen seurauksena. Stoke-vahti Thomas Sörensen arvioi Kevin Daviesin keskityksen väärin ja pallo leijaili sisään helpohkosti etukulmasta.

Boltonin sarjapaikka näytti erittäin hyvältä tauon jälkeen, sillä se johti otteluaan ja QPR oli häviämässä omaansa Citylle. Loppu hyvin kaikki hyvin ei kuitenkaan päde Trottersiin, sillä Jonathan Walters nousi illan Stoke-hahmoksi.

Pottersille tuomittiin hieman kyseenalainen rangaistuspotku, kun tuomaristo katsoi Bogdanin kaataneen Peter Crouchin rangaistusalueen sisällä. Walters ei 11 metristä erehtynyt vaan kuoppasi eleettömästi vierailijoiden haaveet Valioliigasäilymisestä.

Boltonin lisäksi sarjaporrasta alempaan vaihtavat tämän kauden jälkeen Wolves ja Blackburn.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Owen Coyle: Älkää unohtako Boltonia