Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

De Bruyne toivoo lisää peliaikaa

  • torstai, 31 lokakuu 2013 18:54

Chelsean keskikenttäpelaaja Kevin De Bruyne on kertonut haastattelussa, että saattaa olla pakotettu lähtemään muualle peliajan perässä.

Belgialainen oli avauskokoonpanossa tiistain League Cup ottelussa Arsenalia vastaan. Valioliiga ottelua hän ei ole aloittanut elokuun Manchester United ottelun (0-0) jälkeen.

De Bruyne, 22, on esiintynyt Jose Mourinhon alaisuudessa vain 5 kertaa, ja nuorukainen onkin paljastanut, että saattaa olla pakotettu etsimään vastuuta jostain muualta.

"Jonkin asian pitää muuttua. Ennemmin tai myöhemmin minun tarvitsee pelata. Mitä voin tehdä, paitsi nöyrästi töitä harjoituksissa? En mitään" hän jutteli belgialaiselle Het Laatste Nieuws lehdelle.

"Valmentaja sanoi, että pelasin hyvän ottelun Arsenalia vastaan ja, että hän otti minut pois koska halusi tehdä taktisen vaihdon. Koko joukkue pelasi hyvin ja ansaitsimme voiton."

Chelsean laaja materiaali tuo myös omat haasteensa murtautua pelaavaan kokoonpanoon.

"En tiedä lisääntyykö peliaikani. Teen paljon töitä harjoituksissa, ja valmentaja on ollut tyytyväinen työmäärääni. En tiedä tuoko se minulle lisää minuutteja, koska kaikki Van Ginkeliä lukuunottamatta ovat käytettävissä. Joukkueessa on 25 pelaajaa jotka kaikki haluavat pelata" hän päättää.