Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Ivanovic välttää pelikiellon

  • torstai, 12 helmikuu 2015 22:32

Englannin jalkapalloliitto ei aio rankaista Branislav Ivanovicia, joka väitteiden mukaan iski päällään Evertonin James McCarthya, brittilehti Telegraph kertoo.

Sekä Chelsea että Everton tulevat kuitenkin saamaan sanktioita, sillä seurat eivät pystyneet kontrolloimaan pelaajia Ivanovicin ja McCarthyn törmäyksen jälkeisen kahakan aikana.

Everton- manageri Roberto Martinezin mielestä Ivanovic olisi ansainnut teostaan punaisen kortin napattuaan McCarthya niskasta ja iskettyään häntä päällään.

Ottelun tuomari Jonathan Moss ei nähnyt oletettua päällä iskemistä, mutta paneeli, joka muodostettiin kolmesta entisestä erotuomarista ei kokenut tilanteen olevan rangaistuksen arvoinen.

Villeimmät huhut väittivät, että Ivanovic olisi yrittänyt purra McCarthya, mutta jalkapalloliitto ei löytänyt videomateriaaleilta perusteita väitteille. Lisäksi Everton vahvisti, että kukaan joukkueen pelaajista ei ole valittanut mahdollisesta puremisesta.

Ivanovic joutui itse puremisen kohteeksi kun silloinen Liverpooli-pelaaja Luis Suarez nappasi hampaillaan serbialaista kädestä vuonna 2013.

Kaudesta 2004-2005 lähtien, Valioliigassa on ollut 54 tilannetta jossa tuomari ei ole nähnyt tapahtumaa, mutta paneeli on päätynyt antamaan sanktioita. Tapauksia, joista ei ole annettu rangaistuksia on kuitenkin ollut satoja.