Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Everton lähellä pelaajakauppoja

  • torstai, 30 elokuu 2012 14:49

Everton on viimeistelyä vaille valmis hankkimaan Costa Rican maajoukkuemies Bryan Oviedon 5 miljoonan punnan siirtohintaan.

Manageri David Moyes on iskenyt silmänsä monikäyttöiseen FC Kööpenhaminan costaricalaispelaaja Bryan Oviedoon. Myös West Brom on ollut miehen perässä, mutta raporttien mukaan Baggies on jäämässä taistelussa kakkoseksi.

Tanskalaisjoukkue on ollut valmis luopumaan tähdestään sen jälkeen, kun se putosi pois ensi kauden Mestarien liigan lohkovaiheesta.

Oviedo, joka pystyy pelaamaan vasemman laitapakin, topparin ja alemman keskikenttämiehen roolissa, viettää sopimuskautensa viimeistä vuotta Kööpenhaminassa.

Moyes haluaa tuoda kokeneeseen miehistöönsä nuorta verta ja 22-vuotias Oviedo täyttäisi Evertonin kesän neljäntenä hankintana tuon vaatimuksen mainiosti.

Valioliigakautensa kahdella voitolla avannut Toffees on kesän aikana hankkinut joukkueeseensa Steven Naismithin, Kevin Mirallasin sekä seuraan vakituisesti palanneen Steven Pienaarin.

FC Kööpenhamina putosi eilen Mestarien liigan play off –kierroksella ranskalaiselle Lillelle, mikä edesauttaa Evertonin pyrkimyksiä.