Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Phil Neville: Evertonilla saumat Eurooppaan

  • maanantai, 27 elokuu 2012 18:54

Everton-kapteeni Phil Neville uskoo, että ilman loukkaantumisia liverpoolilaiset voisivat taistella tämän kauden Valioliigassa kuuden parhaan joukkoon.

Puolustaja Phil Neville on sitä mieltä, että hänen kipparoimallaan Evertonilla on potentiaalia raivata tiensä Euroopan kentille oikeuttaviin sijoituksiin sarjataulukossa.

David Moyesin suojatit ovat jättäneet tyylillä viime vuosina tavaksi tulleet verkkaiset kauden avaukset. Kahdesta ensimmäisestä ottelustaan Toffees on kerännyt täydet kuusi pistettä Manchester Unitedilta ja Aston Villalta.

Huikaisevan hyvä startti on jo saanut monet paikalliset maalailemaan mielikuvia suuremmasta menestyksestä ja esimerkiksi ensi kauden Eurooppa Liigan edustusoikeudesta. Kapteeni Neville uskoo kaiken olevan mahdollista ripauksella hyvää onnea.

- Jos saamme pidettyä kaikki terveenä, voimme taistella europaikoista, Nevil vakuutti Daily Starille.

Viikonloppuna joukkue tyrmäsi Aston Villan jo käytännössä ottelun alkumetreillä, kun Marouane Fellaini osui kolmen minuutin ja Steven Pienaar puolen tunnin pelin jälkeen. Lopullisen niitin ottelulle iski Nikica Jelavic ennen puoliaikaa.

- Aikainen maali todella tyrmäsi Villan. He halusivat tehdä vaikutuksen uuden managerin alaisuudessa kotikentällään ja me tiesimme sen, Neville kertoi.

- Hermostuneisuuden pystyi aistimaan ilmassa ja me tiesimme viime kaudesta, että pystyisimme kontrolloimaan peliä, Everton-kapteeni kertasi.