Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Diarran kausi pahimmillaan ohi

  • torstai, 20 syyskuu 2012 23:04

Fulham sai ikäviä uutisia, kun ensiarviot Mahamadou Diarran rikki menneestä polvesta lupaavat usean kuukauden pakkolepoa.

Mökkiläisten manageri Martin Jol on paljastanut, että Diarra tulee suurella todennäköisyydellä missaamaan suuren osan kaudesta polven ristisidevaurion vuoksi.

31-vuotias keskikenttäpelaaja kolhi itseään maaottelutauolla, kun hän edusti kotimaataan Malia Afrikan Cup of Nations –karsinnoissa.

Hän oli loukkaantumisen vuoksi sivussa viime viikolla, kun Fulham hävisi West Bromille. Tarkemmissa tutkimuksissa selvisi, että vamma oli paljon odotettua vakavampi, joten toipumisaika saattaa venyä pitkäksi.

Vamma vaatii suurella todennäköisyydellä leikkaushoitoa, mikä jo itsessään toisi kolmen viikon sairasloman. Mikäli hänen eturistisiteensä on poikki, tietäisi se jopa viiden kuukauden kuntouttamisjaksoa.

- Hänellä on polvessaan irrallaan pieni pala rustoa, joten se pitää leikata joka tapauksessa, mikä tarkoittaisi kolmesta neljään viikkoa, Jol vastasi kysymykseen sairasloman pituudesta.

- Mutta jos ristiside on vammautunut, se tulee viemään paljon kauemmin. Se veisi kolme, neljä – jopa viisi kuukautta.