Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Dempsey jälleen Fulham-kokoonpanon ulkopuolella

  • torstai, 23 elokuu 2012 18:06

Fulham on jälleen jättänyt Clint Dempseyn kokoonpanonsa ulkopuolelle, kun joukkue matkustaa lauantaina Old Traffordille ManU:n vieraaksi.

Yhdysvaltaispelaajaa ei nähty kokoonpanossa viime viikonlopun 5-0-voitossa Norwichia vastaan sen jälkeen, kun hän oli ilmoittanut manageri Martin Jolille, ettei hän halua enää pelata nykyiselle työnantajalleen.

Liverpool on osoittanut kiinnostusta 7,5 miljoonan punnan arvoista Dempseya kohtaan, mutta virallista tarjousta hänestä ei vielä ole tehty.

- Tilanne on muuttumaton. Emme ole saaneet virallista tarjousta pöydällemme ja mikään ei ole muuttunut, Jol pyöritteli.

Dempsey iski viime kaudella komeat 23 maalia 46 otteluun ja hänellä on nykyistä sopimusta jäljellä vielä yksi vuosi Craven Cottagella.

Hyökkääjä vedettiin pois Fulhamin kauteen valmistavalta leiritysjaksolta Sveitsistä, mikä johtui seuran virallisen kannan mukaan jenkkipelurin heikosta fyysisestä kunnosta. Jol kuitenkin korjasi väitteet paljastamalla, että Dempsey oli tuonut julki halunsa lähteä seurasta.

- Hän kertoi minulle, että ”tiedät mitä minä haluan tapahtuvan” ja silloin se oli pääsy Liverpooliin. Kerroin väellemme, että meidän on kuunneltava muita seuroja, mutta todellisuudessa ei ollut muita seuroja. Emme ole saaneet yhtään virallista tarjousta Clintistä, Jol paljasti.

- Clint tuntee tarvitsevansa siirtoa ja se siirto oli luultavasti Liverpool, mutta Liverpool osti uusia pelaajia, ei Clintiä. Näin olemme ajautuneet Fulhamissa tähän tilanteeseen Clintin kanssa, eikä hän ole sitoutunut seuraan, mökkiläisten manageri taustoitti hyllyttämisen syitä.