Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Liverpool-huhut vellovat – Dempsey jätti kiertueen kesken

  • maanantai, 30 heinäkuu 2012 21:37

Clinton Dempsey ei matkustanut muun Fulham-joukkueen mukana Sveitsiin kauteen valmistavalle leirille. Tämä nostatti jo entisestään kiirineitä huhuja miehen mahdollisesta Liverpool-siirrosta.

Amerikkalaispelaaja jätti väliin Fulhamin harjoitusleirin Sveitsissä ja valmistautuu siirtymään Liverpooliin vielä siirtorajan kynnyksellä, kertoo Goal.com.

Dempsey ei ollut koneessa, joka nousi kohti alppimaita viikon kestävälle leirijaksolle. Tämä nostatti välittömästi spekulaatioita siitä, että Liverpoolilla olisi näppinsä pelissä.

Vielä ei ole varmaa oliko lopullinen päätös osallistumatta jättämisestä päävalmentaja Martin Jolin vai Dempseyn henkilökohtainen ratkaisu.

29-vuotias amerikkalaispelaaja on tehnyt Jolille sekä Fulham-johdolle selväksi, että hän on erittäin halukas siirtymään Liverpooliin. Manageri Brendan Rodgers on myöntänyt, että hän on tehnyt tarjouksen juuri Dempseystä.

Hyökkäävän keskikenttämiehen roolissa viihtyvä Fulham-tähti iski viime kaudella 17 maalia Valioliigassa. Mökkiläiset tarjosivat hänelle huippukauden jälkeen uutta kolmivuotista jatkosopimusta, mutta Dempsey jätti sen allekirjoittamatta.

Fulhamin leiritys huipentuu viikonloppuna pelattavaan ystävyysotteluun Ranskan pääsarjassa pelaavan Nicen kanssa lauantaina.