Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Agger jatkaa Liverpoolissa

  • perjantai, 05 lokakuu 2012 17:50

Puolustaja Daniel Agger on päättänyt jatkaa tulevaisuuttaan Liverpoolissa ja on allekirjoittanut uuden jatkosopimuksen Anfieldille.

Tanskan maajoukkuemies kertoi olevansa erittäin tyytyväinen pelatessaan Brendan Rodgersin alaisuudessa ja halusi näin ollen sitoutua Liverpooliin.

- Tämä merkitsee minulle todella paljon. Tämä on se missä haluan olla ja olen iloinen, että seura haluaa minut. Olen erittäin tyytyväinen juuri nyt. En ikinä halunnutkaan mennä muualle, 27-vuotias puolustaja ilakoi Liverpoolin verkkosivuilla.

- Tunnen olevani osa tätä seuraa ja haluan olla osa sitä myös tulevaisuudessa. Pidän sen nykyisestä suunnasta sekä pelityylistä ja toivottavasti saamme pian tuloksia.

- Kannattajien tuki on ollut uskomatonta. Eräässä ottelussa he lauloivat laulujaan minusta ja oli todella vaikeaa keskittyä itse otteluun, Agger naurahti.

Hän siirtyi Liverpooliin vuonna 2006 tanskalaisseura Bröndbystä tammikuussa 2006 ja mursi tiensä varsin pian seuran avauskokoonpanoon. Nyt hänellä on tilillään jo 176 ottelua punapaidassa.