Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Gerrard haluaisi jatkaa

  • maanantai, 01 lokakuu 2012 16:58

Liverpool-kapteeni Steven Gerrard on ilmaissut haluavansa jatkaa uraansa nykyisen sopimuksen jälkeen Anfieldin maisemissa.

Gerrardin nykyistä sopimusta on jäljellä puolitoista vuotta. 32-vuotiaan keskikenttämiehen osalta on ehditty jo arvuutella, riittääkö hänellä vielä rahkeita tai motivaatiota huippujalkapalloiluun tulevaisuudessa.

Mies, jonka palkintokaappia koristavat Mestarien liigan, FA Cupin, Liigacupin sekä UEFA Cupin mestaruusmitalit, vakuuttaa kuitenkin olevansa sataprosenttisessa iskussa ja haluaisi jatkaa uraansa niin pitkään kuin mahdollista.

- Minulla on sopimus vielä 18 kuukaudeksi. Olen erittäin tyytyväinen. Nautin jalkapallosta ja tunnen itseni fyysisesti vahvaksi, Gerrard vakuutti Sky Sportsille.

- Haluan jatkaa niin kauan kuin pystyn. Rakastan pelaamista tälle seuralle ja olen kapteeni. Elän unelmaani, enkä halua sen päättyvän.

Englannin maajoukkueen vakiokalustoon kuuluva keskikenttämies on ottanut ilolla vastaan uuden Liverpool-manageri Brendan Rodgersin, joka aloitti seurassa uuden aikakauden.

- Toivottavasti voin pelata ja ottaa osaa uuteen aikaan Brendan Rodgersin alaisuudessa, koska se on erittäin jännittävää, Pool-kippari paljasti.