Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Gerrard & Carragher: Tuplamestaruus pelastaisi paljon

  • keskiviikko, 02 toukokuu 2012 21:37

Steven Gerrard ja Jamie Carragher myöntävät, että Valioliigakentillä parantamisen varaa on ollut rutkasti, mutta jo voitetun Liigacupin ja FA cupin mestaruudet toisivat balsamia haavoille.

Liverpool-kaksikon mielestä toinen kotimaan cup-kilpailun mestaruus tekisi tästä kaudesta onnistuneen – huolimatta heikosta Valioliiga-menestyksestä.

Punapaidat voittivat jo helmikuussa käydyn Liigacupin finaalin ja ensi viikonloppuna se taistelee FA Cupin voitosta Chelsea vastaan Wembleyllä.

Gerrardin mielestä pystien saavuttaminen on yhtä tärkeätä kuin hyvän sarjasijoituksen ylläpitäminen.

- Tämä on menestyksekäs kausi. Tämä seura on suurten palkintojen voittamista varten ja niihin FA Cup todella kuuluu, Pool-kippari väitti.

- Arvioimme kautta viikonlopun jälkeen. Jos voimme katsoa taaksemme ja sanoa, että voitimme kaksi cup-mestaruutta, voimme olla tyytyväisiä.

Myös Carragher korosti cup-kilpailujen tärkeyttä väittäen, että voittomitalit ovat niitä mitä hän muistelee uransa jälkeen, eivät sarjasijoitukset.

- Edellisestä pokaalistamme oli kulunut viisi tai kuusi vuotta ennen tätä kautta ja sinä aikana meillä on ollut hienoja iltoja – kuten Mestarien liigan illat, mutta uran jälkeen haluat vain muistella mestaruuksia, Carra uskoo.

- Meillä on jo yksi ja jos saamme toisen – oltuamme kolmessa kilpailussa mukana – on kausi ollut loistava, jykevä puolustaja naulasi.