Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Dalglish joutumassa giljotiiniin?

  • tiistai, 15 toukokuu 2012 17:07

Liverpool on pitänyt sanaisen arkkunsa visusti lukossa manageri Kenny Dalglishin jatkosta. Kuumin suosikki hänen korvaajakseen on tällä hetkellä seurassa aiemmin vaikuttanut Rafael Benitez.

Vedonlyöntiyhtiöistä mm. Paddy Power sulki kohteensa Liverpool-manageri Kenny Dalglishin erottamisesta. Huhujen mukaan 61-vuotias manageri istuu tänään alas omistajien kanssa, mikä johtaa suurella todennäköisyydellä potkuihin.

Dalglish on useiden lähteiden mukaan lentänyt Bostoniin tapaamaan Fenway Sports Groupin edustajia ja puimaan mennyttä kautta. Vaikka Liverpool voittikin tällä kaudella Liigacupin, ei muuta riemunaihetta juurikaan ollut. Valioliigassa se sijoittui kahdeksanneksi paikallisvastustaja Evertonin taakse ensimmäistä kertaa seitsemään vuoteen.

Seura ei ole suostunut vahvistamaan Dalglishin jatkoa, mikä onkin saanut monet uskomaan, ettei tämän kauden menestys ole riittävä pohja ensi kautta rakennettaessa.

Rafa Benitez oli vielä tänä aamuna maksava valinta vedonlyönnin kohteeksi, sillä hänen kertoimensa oli 33, mutta tippui päivän myötä vain neljään. Tällä hetkellä suurin suosikki uudeksi Pool-luotsiksi on Wiganissa loistavaa työtä vuosien mittaan tehnyt Roberto Martinez.