Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Capello Liverpoolin peräsimeen?

  • tiistai, 22 toukokuu 2012 17:49

Fabio Capello on neuvotellut Liverpoolin kanssa Kenny Dalglishin korvaamisesta, brittilähteet kertovat.

Häntä huhuttiin myös Chelsean ruoriin, sillä hänen uskottiin haluavan jatkaa uraansa Lontoon maisemissa. Tämä siis kielii siitä, että siniset Mestarien liigan mestaruuteen luotsannut Roberto di Matteo on vahvoilla myös ensi kauden pestiin.

Nyt uusimmat tiedot sumusaarilta kertovat, että entinen Englannin maajoukkueluotsi olisi halukas siirtymään Anfield Roadille, erottuaan maajoukkuetehtävästään.

65-vuotiaan Capellon uskotaan olevan matkalla Bostoniin keskustelemaan syvällisemmin Liverpoolin amerikkalaisen omistajaportaan kanssa.

Merseysiden ylpeyden peräsimeen on ollut tunkua ja lopulliset vaihtoehdot alkavat selkiytyä. Swansea-manageri Brendan Rodgers ja Ajax-pomo Frank De Boer ovat jo hylänneet sopimustarjoukset ja Ex-Barca-käskijä Pep Guardiolan saapuminen Anfieldille on erittäin epätodennäköistä. Myös Chelsean entinen manageri Andre Villas-Boas on ampunut jo alas huhuja, vaikka onkin myöntänyt olevansa kiinnostunut.

Pääomistaja John W. Henry on haastatellut useampaa kandidaattia kuluvien päivien aikana ja tällä hetkellä vaihtoehdot näyttäisivät olevan Wiganin Roberto Martinez tai Fabio Capello.

Capellon kanssa suurimmaksi kynnyskysymykseksi muodostunee raha, sillä italialainen ei tyydy kovin pieneen palkkapussiin.