Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

West Ham kiinnostunut - Carroll lainalle?

  • keskiviikko, 11 heinäkuu 2012 16:18

West Hamin omistajakaartiin kuuluva David Gold kertoo heidän olevan kiinnostuneita Liverpoolin Andy Carrollista, mikäli hän olisi saatavilla.

Hammers on yhdistetty Carrolliin sen jälkeen, kun Liverpoolin tuore manageri Brendan Rodgers paljasti, että brittihyökkääjää ollaan mahdollisesti lainaamassa muualle.

- Emme ole tietääkseni käyneet keskusteluja Liverpoolin kanssa Andy Carrollista, Gold kommentoi BBC:lle.

- Mutta se ei tarkoita sitä, ettemmekö olisi kiinnostuneita, mikäli hän on saatavilla, Hammers-omistaja jatkoi.

Carroll siirtyi Liverpooliin Newcastlesta tammikuussa 2011 35 miljoonan punnan jättisummalla. Hän on pelannut punapaidassa 56 kertaa iskien 11 maalia.

Viime kaudella hän onnistui mm. sekä FA Cupin välierässä, että loppuottelussa Wembleyllä, kun Kenny Dalglish vielä valmensi Liverpoolia.

West Ham nousi takaisin välivuoden jälkeen Valioliigaan Championshipin pudotuspelien kautta.

Carroll on läheinen ystävä Hammers-kapteeni Kevin Nolanin kanssa Newcastle-ajoilta, mikä saattaa olla yksi merkittävä tekijä mahdollisessa lainapestin kohteessa.

Brendan Rodgers pyrkii Carrollin lainaamisen lisäksi saada kultakimpaleensa Luis Suarezin allekirjoittamaan uuden jatkosopimuksen nykyisen seuransa kanssa. Lisäksi pohjoisirlantilaisen toivelistalla on hankkia lisää tulivoimaa AS Roman Fabio Borinista.