Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Liverpool Carrollille: Etsi uusi seura tai istu penkillä

  • tiistai, 21 elokuu 2012 16:37

Andy Carroll on linkitetty seurasiirtoon siitä lähtien, kun uusi manageri Brendand Rodgers saapui Anfield Roadille. Nyt näyttää siltä, ettei hänellä olla antamassa edes mahdollisuutta taistella pelipaikastaan.

Liverpool on ilmoittanut hyökkääjä Andy Carrollille, että hänen täytyy hyväksyä pelaajasiirto tai pysyä vaihtopenkillä tammikuun siirtoikkunaan asti, vihjaa The Daily Mirror.

Punaisten seurajohto ei halua ajaa itseään ahtaaseen rakoon tammikuun siirtoikkunaan asti, jolloin se joutuisi myymään Englannin maajoukkuehyökkääjän pilkkahintaan eteenpäin.

Eri lähteiden mukaan Liverpool olisi hinnoitellut 23-vuotiaan pelurin 20 miljoonan punnan arvoiseksi, mutta Newcastle on tällä hetkellä optimistinen hinnanalennukseen, saadakseen oman kasvattinsa neuvottelupöytään, mihin esimerkiksi Carroll ei West Hamin kanssa suostunut.

Rodgers haluaisi hankkia uuden hyökkääjän vielä ennen perjantaisen siirtorajan umpeutumista, mutta mikäli hän pääsee Carrollista eroon,, voisi pelaajaliikennettä olla enemmänkin.

West Ham, Aston Villa ja Fulham ovat tiettävästi ilmaisseet halukkuutensa Carrollia kohtaan, mutta mies itse on kieltäytynyt neuvotteluista kyseisten seurojen kanssa. Näin ollen Newcastlen osakkeet näyttävät hyvältä hyökkääjän suhteen.