Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Liverpool-kaksikko jatkanee sivussa QPR-ottelun

  • tiistai, 20 maaliskuu 2012 16:30

Liverpoolin manageri Kenny Dalglish ei odota Craig Bellamyn ja Glen Johnsonin toipuvan pelikuntoon Queens Park Rangersia vastaan.

Punanutut matkaavat Loftus Roadille keskiviikkona Valioliigan merkeissä. Joukkue pyrkii jatkamaan hyvää virettään, joka auttoi joukkueen viikonloppuna jatkoon FA Cupissa Stokea vastaan.

Sunnuntain voitto saavutettiin ilman Craig Bellamya, joka oli sivussa myös Merseysiden derbysta, kun Liverpool rökitti Evertonia 3-0-lukemin.

Johnsonin sairasloma on kestänyt jo pidempään. Hän pelasi viimeksi Liigacupin finaalissa, jolloin hän ampui pallon verkkoon ottelun ratkaisseessa rangaistuspotkukilpailussa.

- En usko Glenin olevan käytettävissä ja enkä myöskään Bellersin (Bellamy), mutta odotetaan ja katsotaan, Dalglish kertoi.

- Pojat, jotka pelasivat sunnuntaina eivät ole juuri harjoitelleet sen jälkeen, joten katsotaan mikä on tilanne tänä aamuna. He saapuvat myöhemmin ja tarkastelemme silloin ketä meillä on käytettävissä, Liverpool-luotsi kommentoi muun joukkueensa terveystilannetta Sky Sportsille.