Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Suarez valmis jatkosopimukseen

  • sunnuntai, 18 maaliskuu 2012 19:12

Luis Suarez paljasti, että Liverpool on valmis pidentämään hänen nykyistä sopimustaan, mikä sopisi urugualaiselle enemmän kuin hyvin.

Hyökkääjä allekirjoitti viiden ja puolen vuoden sopimuksen punaisten kanssa, kun hän saapui Anfieldille tammikuussa 2011. Nyt hän paljastaa olevansa valmis jatkamaan nykyisessä seurassaan pidempäänkin.

Urugualaisesta on kasvanut yksi Kenny Dalglishin miehistön tukipilareista ja mies haluaisi mielellään sitoutua Liverpooliin uuden sopimuksen myötä, ja ampua alas huhuja siirtymisestä muualle.

- Haluaisin pysyä täällä. Kaikesta huolimatta olen onnellinen täällä kentällä ja sen ulkopuolella. Seura on ollut minuun tyytyväinen ja haulaisi minun jäävän, Suarez kertoi yhdelle kotimaansa suurimmista päivälehdistä El Paisille.

- Minulla on sopimus vuoteen 2016 ja haluaisivat minun jo nyt uusivan sen. Valmentaja uskoo minuun ja se on tärkeää, etenkin kun olin kahdeksan ottelua sivussa.

Suarez huilasi kahdeksan ottelua, solvattuaan Manchester Unitedin Patrice Evraa rasistisesti Anfieldilla viime lokakuussa.

Hän ei kätellyt ranskalaista, kun joukkueet kohtasivat uudelleen helmikuussa ja pahoitteli myöhemmin käytöstään. Silti urugualaishyökkääjä on edelleen katkera Englannin Jalkapalloliiton päätökselle.

- Mikä minua kalvaa oli se, että oikeudenkäynnissä ei ollut yhtään konkreettista todistetta, hän sanoi.

- Se oli täysin minun sanani toisen pelaajan sanaa vastaan ja he uskoivat häntä. Se satutti minua paljon, Suarez valotti tunteitaan.