Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

PSG kiinnostunut Valioliigan maalitykistä - Huima tarjous valmiina!

  • torstai, 24 maaliskuu 2016 10:04

PSG on tiedostanut, että joukkue saattaa hyvinkin menettää huippuhyökkääjät Zlatan Ibrahimovicin sekä Edison Cavanin muille maille kesän siirtoikkunan aikana. Ranskalaisjätti onkin ruvennut tekemään selviä suunnitelmia tämän kaksikon korvaamiseksi.

Brittilehti The Sunin mukaan yksi PSG:n hankintakohteista on Liverpoolin tähtihyökkääjä Daniel Sturridge. Rahalla ennenkin mässäilleen ranskalaisseuran kerrotaan olevan valmis heittämään maalitykistä peräti 60 miljoonan euron tarjouksen.

Sturridge tunnetaan huippuluokan maalintekijänä, mutta monet erilaiset loukkaantumiset ovat varjostaneet miehen uraa viime vuosina. Englantilaishyökkääjä ei ole myöskään ollut tyytyväinen siihen, että Liverpool-luotsi Jürgen Klopp on vaihtanut hänet kentältä pois ennen täyttä aikaa useaan otteeseen tällä kaudella.

Sturridge teki Liverpoolin kanssa peräti viiden vuoden sopimuksen viime kaudella, ja Klopp on vankasti ilmoittanut, ettei halua luopua tähtihyökkääjästään. Liverpool-manageri on kuitenkin myös kertonut suoraan, ettei halua pitää rivistössään yhtäkään tyytymätöntä pelaajaa. Suuri tarjous Mestarien liigassa ensi kaudella esiintyvästä PSG:stä voisikin saada hyökkääjän haluamaan muuttoa Ranskan maalle. Liverpool on Valioliigassa 29 ottelun jälkeen vasta yhdeksäntenä ja Mestarien liigan paikka ensi kaudeksi on jo karannut lähes toivottoman kauas.

Sturridge on esiintynyt tällä kaudella vain seitsemässä Valioliiga-ottelussa, mutta mies on silti ehtinyt heiluttaa vastustajan maaliverkkoa jo neljään kertaan.