Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Lehti: Saksan maajoukkuetähti siirtymässä Liverpooliin!

  • tiistai, 29 maaliskuu 2016 09:56

Bayern Münchenissä tällä kaudella vähäiselle peliajalle jäänyt Mario Götze on eittämättä lähes jokaisen suuren joukkueen kiikarissa tulevaa siirtoikkunaa silmällä pitäen. Tänä vuonna 24 vuotta täyttävä Götze on ehtinyt jo osoittaa olevansa parhaimmillaan aivan tähtitason pelaaja, ja potentiaalia löytyy nuorukaisen takataskusta vaikka millä mitalla.

Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Götzen tie on tullut Bayernissa päätökseen ja muut joukkueet ovat jonossa odottamassa. Ja tämän jonon ensimmäisenä kerrotaan olevan Jürgen Kloppin luotsaama Liverpool.

Kloppin valmensi Götzeä jo vuosina 2009-2013 Borussia Dortmundin väreissä, jossa nuori saksalainen nousikin pikavauhtia yhdeksi Bundesliigan halutuimmaksi pelaajaksi. Lopulta Götzen tie veikin juuri Bayerniin, kun jättiseura läväytti pöytään peräti 37 miljoonan euron siirtotarjouksen.

Götzen kerrotaan kuitenkin nyt olevan enemmän kuin halukas pelaamaan jälleen Kloppin alaisuudessa, jossa hän aiemmin kehittyi jättimäisin harppauksin. Brittilehti Expressin mukaan myös Kloppin kerrotaan olevan suhteellisen varma tähtipelaajan hankinnan onnistumisesta. Lehti kertoo, että Götzen hinta tulisi pyörimään noin 19-25 miljoonan euron kieppeillä.

Expressinin mukaan Liverpool on vahvasti kiinnostunut myös Puolan maajoukkuepeluri Piotr Zielinskistä. Zielinskin pelaajaoikeudet ovat tällä hetkellä Serie A -seura Udinesella, mutta mies on pelannut kuluvan kauden Empolin väreissä.

Liverpool-hyökkääjä Cristian Benteke on puolestaan jättämässä joukkueen tulevalla siirtoikkunalla, kun West Hamin kerrotaan olevan hyvin kiinnostut isokokoisen belgialaishyökkääjän hankkimisesta.