Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

City voiton päässä mestaruudesta

  • sunnuntai, 06 toukokuu 2012 17:25

Manchester City onnistui lopulta kaappaamaan täyden pistepotin Newcastlen vieraana sunnuntain Valioliigakierroksella.

Ottelun avauspuoliskoa leimasi hermosteneisuus, sillä molemmilla panokset olivat korkealla: Newcastle taistelee Mestarien liigan paikoista ja City mestaruudesta.

Maaleja ei ensimmäiseen 45 minuuttiin nähty, mutta sitä vastoin peräti viisi varoitusta. Maalipaikoista parhaimmat siunaantuivat vierailijalle, mutta pallo ei lopulta löytänyt tietään Tim Krulin vartioiman maalin perukoille.

70. peliminuutilla City vihdoin onnistui, kun Yaya Toure ampui lähes 20 metristä mestaruushaaveiden kannalta elintärkeän osuman Sergio Agueron pohjustuksesta.

Newcastlella oli ottelun loppuun vielä muutama erinomainen paikka, mutta lopulta illan sankari Yaya Toure päästi City-kannattajat piinastaan 89. minuutilla. Norsuunluunrannikkolainen ampui ottelun loppulukemiksi 0-2 boksin sisältä Micah Richardsin mainiosta esityöstä.

Voiton myötä siniset nousivat sarjataulukon piikkipaikalla kolmen pisteen etumatkalle iltapelissä urakoivan Unitedin edelle. Roberto Mancinin miehistöllä on jäljellä enää yksi ottelu tällä kaudella, kun se kohtaa kotistadionillaan QPR:n. City on siis vain voiton päässä Valioliigan mestaruudesta.