Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Zlatanin agentti: Kaikki paitsi yksi Valioliigan suurseura kiinnostunut

  • torstai, 31 maaliskuu 2016 14:05

Vyyhti Zlatan Ibrahimovicin tulevaisuuden ympärillä sen kuin kasvaa. Supertähden sopimus PSG:n kanssa päättyy kesäkuun lopulla, jonka jälkeen mies on vapaa valitsemaan uuden seuransa. Ja kiinnostuneita seuroja riittää vaikka muille jakaa.

Huhumylly on pyörinyt Zlatanin ympärillä jo tovin, mutta nyt ruotsalaistähden oma pelaaja-agentti Mino Raiola valoitti vallitsevaa tilannetta ensimmäistä kertaa. Italialaislehti La Gazzetta dello Sportille antamassaan haastattelussa agentti nimesikin suoraan ne joukkueet, jotka ovat osoittaneet kiinnostuksensa Zlatanin palkkaamiselle.

Valioliigasta löytyi kuitenkin yksi seura, joka ei ole lainkaan kiinnostunut Zlatanin kyvyistä.

- Manchester City pois lukien, koska siellä on Pep Guardiola, kaikki suuret seurat ovat jo koputelleet meidän ovea.

Guardiola valmensi Zlatania aikanaan kaudella 2009-2010 eivätkä kaksikon henkilökemiat tuolloin kohdanneet. Zlatan suuntasikin lainasopimuksella AC Milaniin heti seuraavalla sesongilla.

Raiola kertoi myös, että Zlatan on saanut jo lukuisia sopimustarjouksia Italian Seria A:sta.

- Jokainen joukkue on tehnyt jo tarjouksen. Jopa Napoli, mutta he ovat vain hyviä elokuvien tekemisessä. Inter on myös tehnyt tarjouksen, mutta seuran johtajan Erick Thoririn lopullisista suunnitelmista ei ole vielä selvyyttä.

Aiemmin Zlatania ympäröi huhu, jonka mukaan kiinalainen joukkue olisi tehnyt tähdelle huiman 70 miljoonan euron sopimustarjouksen yhdestä ainoasta kaudesta.

- En aio paljastaa oikeaa lukua, mutta voin sanoa, että se on hyvin korkea. Zlatan on saanut tarjouksia jokaisesta maanosasta, mutta tällä hetkellä on vielä liian aikaista sanoa mitään lopullista. Muutaman viikon päästä palapelissämme on vielä runsaasti uusia palasia, Raiola linjasi.

Myöskään pysyminen PSG:ssä ei ole poissuljettua.

- He tekevät kaikkensa, jotta hän pysyisi Pariisissa. PSG on tietenkin yksi vaihtoehto.