Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Bolt istumassa neuvottelupöytään - ManU:lle supervahvistus?

  • tiistai, 07 elokuu 2012 21:15

Kultamitalijuhlista toipunut Usain Bolt on saanut yllättävän tarjouksen Manchester Unitedin leiristä.

Hallitseva miesten 100 metrin olympiavoittaja Usain Bolt on paljastanut, että Rio Ferdinand on ottanut häneen yhteyttä. Keskustelu koski mahdollista näyttöpaikkaa Manchester Unitedissa, ja asiaa ollaan viemässä eteenpäin Sir Alex Fergusonille.

Maailman nopein mies on viettänyt aikaa seuran harjoituskeskuksessa ja hiljattain myönsi, että olisi suorastaan mahdotonta hylätä mahdollisuus pelata Unitedin punanutussa.

Nyt vaikuttaa siltä, että Boltin unelma pelaamisesta lempiseuransa väreissä on ainakin askeleen lähempänä, sillä veteraanitoppari Ferdinand on laittanut rattaat pyörimään.

- Rio Ferdinand twiittasi minulle ja sanoi järjestävänsä minulle näyttöpaikan, joten odotan sitä innolla, Bolt unelmoi BBC:n haastattelussa.

- Olen käynyt kertaalleen Old Traffordilla, mutta emme puhuneet juurikaan siitä (pelaamisesta). Rio aikoo järjestää tapaamisen ja aion puhua Sir Alex Fergusonille, Bolt valotti.

25-vuotias jamaikalainen joutuu vielä ainakin hetkeksi keskittymään juoksuradoille, sillä hänellä on puolustettavanaan 200 metrin olympiakulta.