Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Unitedin mestaruushaaveet säilyivät

  • sunnuntai, 06 toukokuu 2012 19:54

Manchester United oli pakkovoiton edessä, kun se isännöi Swansea Old Traffordilla.

Kilpaveli City asetti riman korkealle voittamalla päiväpelissä Newcastlen maalein 0-2, mikä tarkoitti ettei punapaidoille kelvannut kuin kolme pistettä.

Sir Alex Fergusonin suojatit saivat hieman henkäistä 28 minuutin pelin jälkeen, kun iki-ManU Paul Scholes siirsi lähietäisyydeltä kotijoukkueen 1-0-johtoon.

Ilmassa oli jo ratkaisun merkkejä, kun Ashely Young löi tulostaululle 2-0-lukemat. Wayne Rooney pääsi ensin yrittämään, mutta Swansea-vahti Michael Vorm ehti laukauksen tielle. Haaskalle ehti ensimmäisenä Young, joka kiitti ja kuittasi.

Toinen puoliaika oli lopulta maaliton, mutta Unitedin kannalta tärkeintä oli täysi pistepotti. Lievän varjon voittojuhliin toi Rio Ferdinandin loukkaantuminen, jonka vakavuus selviää seuraavien päivien aikana.

Manchesterin punaiset nousivat jälleen tasapisteisiin Cityn kanssa sarjan kärkeen, mutta mestaruus ei ole enää Unitedin omissa käsissä.

City kohtaa ensi viikon sunnuntaina pelattavalla viimeisellä kierroksella kotonaan QPR:n, kun taas ManU matkustaa Sunderlandin vieraaksi.