Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Sir Alex piti puhuttelun sukelluskohussa riutuvalle Ashely Youngille

  • perjantai, 20 huhtikuu 2012 15:31

Manchester United –pomo Sir Alex Ferguson on paljastanut käyneensä keskustelun sukeltamissyytöksiä osakseen saaneen Ashley Youngin kanssa.

Vahvasti Englannin maajoukkueeseen EM-kisoihin tyrkyllä oleva laituri onnistui hankkimaan Unitedille rangaistuspotkut kahdessa edellisessä kotiottelussa QPR:ää ja Aston Villaa vastaan. Häntä on kuitenkin kritisoitu jälkeenpäin rajusti liian heppoisista kaatumisista nurmen pintaan.

Entinen seuralegenda Bryan Robson on jo varoittanut Youngia julkisesti sanomalla, että hän voi ansaita kyseenalaisilla otteillaan huonon maineen.

Myös Sir Alex on reagoinut tilanteeseen ja kertoi käyneensä keskusteluja entisen Villa-laiturin kanssa.

- Olen keskustellut Ashleyn kanssa. Hän ymmärtää tilanteen ja toivottavasti se (käyttäytyminen) muuttuu, Ferguson paljasti.

- Jos vastustaja ei olisi kaatanut häntä viime viikolla, Ashley olisi tehnyt maalin. Näin tapahtui ja hän hieman ylireagoi rangaistuspotkun hankkimismahdollisuuteen.

- En ole varma yrittikö hän saada rangaistuspotkua, mutta kiistämättä hän meni maahan nopeasti. Ihmiset ovat reagoineet siihen, koska kyse on Manchester Unitedista, Fergie pohti.

Kokenut manageri kuitenkin väittää, että pitkän kauden aikana vihellykset ovat tasoittuneet.

- Me emme saaneet sitä Wigania vastaan viime viikolla. Emme kuitenkaan räyhänneet sen vuoksi. Sitä tapahtuu, Ferguson lisäsi.

- Me vastaan tuomittiin yksi Newcastlea vastaan, emmekä kitisseet siitäkään.

- Välillä saat huonoja ja välillä hyviä tuomioita. Uskokaa minua, ne tasoittuvat itsestään, United-luotsi lopetti.