Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

United-fanien hulluttelu jatkuu

  • tiistai, 03 huhtikuu 2012 16:40

Nyt Britteinsaarten suurimpiin vedonlyöntiyhtiöihin kuuluva BetFred on alkanut jo maksaa voittoja kauden alla Manchester Unitedin mestaruutta veikanneille.

Valioliigaa on vielä seitsemän kierrosta jäljellä, mutta BetFredin omistaja, armoton Red Devils –kannattaja, Fred Done on aloittanut mestaruusvetojen voitonmaksun Unitedin eilisen 2-0-voiton jälkeen.

Blackburnin kaaduttua vieraissa, nousi manchesterilaisseura jo viiden pisteen päähän paikallisvastustaja Citystä.

Done on tehnyt samanlaisia tempauksia aiemminkin menneisyydessään. Vuonna 1998 hän maksoi 500 000 punnan edestä voittoja Unitedin mestaruutta pelanneille, mutta tuolloin Arsenal nousi 12-pisteen takamatkalta mestariksi asti.

Silti tämä ihmemies on luottavainen siihen, ettei Roberto Mancinin miehistö pysty enää kampeamaan Unitedia ykköpaikalta, vaikka joukkueet kohtaavatkin keskenään huhtikuun 30. päivä.

- Vaikka tulossa on derby, on viiden pisteen johto liikaa Citylle. Siksi maksan United-vedonlyöjille jälleen rahansa ennakkon noin puolen miljoonan (punnan) edestä, Done kertoi yhtiönsä nettisivuilla.

- Vuonna 1998 Fergie sanoi minulle, etten saisi ikinä maksaa ennakkoon, mutta Sir Alexin ei tarvitse hätäillä, sillä tällä kertaa en voi olla väärässä. United on lipumassa ennätykselliseen 20. Valioliigamestaruuteen.

Katsotaan nuolaisiko mr. Done, ennen kuin tipahtaa...