Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Mestaruuspaidat painoon – United-kannattajilla kova luotto omiinsa

  • torstai, 29 maaliskuu 2012 17:01

Fanituotteita myyvää verkkokauppaa ei voi syyttää ainakaan itseluottamuksen puutteesta. Kyseinen yritys on alkanut myymään jo tämän vuoden Valioliigamestari-paitoja Unitedin väreissä.

ManU-kannattajien sivusto on julkaissut uuden malliston mestaruuspaitoja huolimatta siitä, että kautta on jäljellä vielä kahdeksan ottelukierroksen verran.

United Tees –niminen verkkokauppa on  luonut t-paidan, johon on painettu teksti ”Champ20ns”, millä viitataan paholaisten mahdolliseen 20. Valioliigamestaruuteen.

Lisäksi paita sisältää veriviholliselle, Manchester Citylle, suunnatun viestin ”Pääsette näin pitkälle ainoastaan rahalla.”

Paitojen tuotekuvauksessa sivuston ylläpitäjien usko omiinsa tulee hyvin ilmi.

- Ajoitus saattaa olla huono... Managerit ovat kiireisiä käydessään henkista sotaa... Otteluitakin lienee vielä kahdeksan jäljellä... mutta me uskomme tehneemme tarpeeksi. Olemme kolme pistettä edellä, joten tulee olemaan vain yksi voittaja – United, sivusto muotoilee värikkäästi.

- Me uskomme, mutta uskotko sinä? Ja jos uskot, onko sinulla munaa laittaa rahasi likoon ja olla sanojesi mittainen ostamalla muistoesine t-paidan NYT, myyntipuhe jatkuu.

- Haluamme mahdollisimman monen United-fanin vannovan uskollisuuttaan, että saavutamme ennätyksellisen 20. liigamestaruuden.

Manchester United johtaa sarjaa kolmen pisteen turvin paikallisvastustaja Cityyn. Joukkueet kohtaavat vielä keskenään huhtikuun lopulla Etihad Stadiumilla, missä Roberto Mancinin suojatit ovat voittaneet kaikki 15 Valioliigan kotiotteluaan tällä kaudella.