Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

De Gea ymmärtää kritiikin

  • torstai, 08 syyskuu 2011 16:43

United-maalivahti David de Gean mielestä media on ollut oikeutettu kritiikkiin alkukauden töppäilyjen takia.

Espanjalainen veräjänvartija teki kohtalokkaita virheitä Community Shiledin finaalissa Manchester Cityä sekä sarja-avauksessa West Bromwichia vastaan.

Nuori maalivahti, joka siirtyi kesällä Pohjois-Englantiin 17 miljoonan punnan siirtosummalla, joutui välittömästi median hampaisiin ja sai osakseen rajuakin kritiikkiä. Useat tahot jopa kyseenalaistivat hänen paikkansa ykkösmaalivahtina.

Joukkuetoverit ja manageri Sir Alex Ferguson nousivat tuolloin puolustamaan nuorukaista. De Gea kuitenkin myöntää kritiikin olleen aiheellista, mikä osaltaan auttoi häntä korjaamaan virheitään.

- On normaalia tehdä asioita väärin, vaikkakin vain muutamia kertoja, mutta lehdistöllä on oikeus kritisoida normaaliakin enemmän, sillä maalivahtina olet aina valokeilassa, De Gea kertoi uutistoimisto AS:lle.

- Se mitä tapahtui on normaalia. Nyt minun täytyy vain kääntää tuo negatiivinen kirjoittelu kehuiksi.

- Yritän parantaa joka harjoituksissa ja joka ottelussa, mutta ennen kaikkea yritän pitää luottamukseni omiin kykyihini ja siihen miten voin auttaa joukkuettani.

- Olen hyvien ihmisten ympäröimänä, ja se tarkoittaa, että voimme tehdä jotain suurta tänä vuonna. Yritän kasvaa maalivahtina ja hankkia itseluottamusta ollakseni avainpelaaja, espanjalaisvahti vakuutti.