Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Mourinho: ”Wengeriä kunnioitetaan enemmän kuin minua”

  • perjantai, 18 marraskuu 2016 17:57

Jose Mourinhon mukaan brittimedia ei kunnioita häntä yhtä paljon, kun Arsenal-luotsi Arsene Wengeriä - huolimatta siitä, että ranskalainen ei ole Mourinhon mukaan ”voittanut Valioliigan mestaruutta 18 vuoteen.”  

Mourinhon Manchester United kohtaa Arsenalin lauantaina ja mies nosti aiheen esille ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa. Portugalilainen on turhautunut medialta saamaansa kohteluun, varsinkin kun Wenger ei ole koskaan onnistunut voittamaan Mourinhon joukkuetta Valioliigassa.

”Huomisessa ottelussa kaksi Valioliigan parhaiten menestynyttä manageria kohtaavat. Meillä kahdella on yhteensä kuusi tai seitsemän mestaruutta. Minulla on kolme, hänellä (Wengerillä) on kolme tai neljä.”

”Tarkoittaako se sitä, että meitä pitäisi kunnioittaa, jopa silloin kun tulokset eivät ole hyviä? Mielestäni Wengerillä on teidän kaikkien kunnioitukenne. En usko, että minulla on. Erityisesti, koska minun viimeisimmästä mestaruudestani on 18 kuukautta, ei 18 vuotta. Mutta aion jatkaa samalla tyylillä, sillä haluan voittaa neljännen mestaruuden.”

Arsene Wenger on voittanut Valioliigan mestaruuden kolme kertaa, joista viimeisin napsahti vuonna 2004 eli 12 vuotta sitten.