Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Vihjasiko Griezmann Manchester United siirrosta?

  • maanantai, 22 toukokuu 2017 22:47

Valioliigakausi on hädintuskin ehtinyt päättyä, mutta huhumylly kesän tulevista siirroista velloo jo kiivaasti. Chelsea-tähti Cesc Fabregas yhdistetään italialaisseura AC Milaniin, Wayne Rooneyn huhutaan palaavan takaisin vanhaan seuraansa Evertoniin ja Real Madrid on vuoden pelaajaksi valitun N’Golo Kantén perässä. Kuitenkin yksi mielenkiintoisimmista huhuista liittyy Antoine Griezmanniin ja Manchester Unitediin.

Huhut ranskalaisen siirtymisestä Brittien saarelle ovat pyörineet jo jonkun aikaa, mutta nyt myös Griezmann on ottanut kantaa spekulaatioon. Kommentit antavat toivoa kaikille United-faneille, sillä Atletico Madrid -pelaaja kertoi haastattelussa siirron toteutuvan 60% varmuudella.

"Tulevaisuuteni päätetään kahden viikon sisällä. Aivan varmasti," Griezman kertoi ranskalaisen TV-ohjelma Quotidienin haastattelussa.

Tämän jälkeen ohjelman juontaja Yann Barthers kysyi, kuinka suurella todennäköisyydellä kymmenestä Old Trafford -siirto tulee tapahtumaan, Atletico-tähti vastasi: "Kuusi".

Ranskalaisen uskotaan olevan manageri Jose Mourinhon ykköshankinta vahvistamaan Unitedin hyökkäystä ja miehen vastaus lupaa hyvää portugaliliasvalmentajalle. Brittilehdistön mukaan Mourinho on pyytänyt Unitedin toista ranskalaista pelaajaa Paul Pogbaa tekemään kaikkensa, jotta Griezmann liittyisi joukkueen riveihin.

Griezmannin ja Atletico Madridin välisessä sopimuksessa on 85 miljoonan euron irtisanomispykälä, mutta summan ei uskota olevan ongelma Unitedille, joka ei viime vuosina ole säästellyt uusien pelaajien hankinnassa. Huhujen mukaan Griezmann epäröi kuitenkin siirtoa, sillä hän haluaa pelata ensi kaudella Mestarien Liigassa.

Manchester United sijoittui tällä kaudella Jose Mourinhon alaisuudessa kuudenneksi, mikä oikeuttaa Eurooppa Liigan paikkaan. Mestarien Liigassa nähdään brittijoukkueista ensi kaudella Valioliigan mestaruuden voittanut Chelsea, Tottenham Hotspur sekä Manchester City.

Griezmannin joukkue Atletico Madrid sijoittui Espanjan La Ligassa kolmanneksi ja ansaitsi näin jälleen suoran paikan Mestarien Liigaan.