Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Zlatan Ibrahimovic kumosi lopettamishuhut

  • perjantai, 28 huhtikuu 2017 11:47

Ruotsalainen Zlatan Ibrahimovic on ollut julkisuudessa viime aikoina lopettamishuhujen pyörteissä loukkaantumisensa myötä. Manchester Unitedin kirkkaimpiin tähtiin kuuluva pelaaja joutui pois kentiltä Eurooppa-liigan ottelussa, jossa ManU pelasi belgialaista Anderlechtiä vastaan. Ikävä tapahtuma sattui jatkoajalla, jolloin hän yritti pysäyttää vastapuolen Frank Acheampongin ja kaatui maahan tuskissaan.

Ruotsalaispelaajan polvensa ristisiteet kärsivät tilanteessa pahasti, minkä takia hän on joutunut pitkälle sairaslomalle. Joidenkin arvioiden mukaan tähti olisi poissa pelikentiltä jopa ensi vuoden puolelle saakka. Vakava polvivamma laittoikin yllättäen niin tähden kuin joukkueenkin suunnitelmat uusiksi, vaikka ottelu Anderlechtiä vastaan päättyikin menestyksekkäästi Eurooppa-liigan pudotuspeleissä luvuin 2-1. Menestystä himmentää myös Marcos Rojon polven loukkaaminen.

Pitkä sairasloma käynnisti lopettamishuhut

Spekulaatiot 35-vuotiaan ruotsalaistähden jatkosta käynnistyivät nopeasti loukkaantumisen jälkeen. Urallaan lukuisia meriittejä saavuttaneen pelaajan motivaatiota on kyseenalaistettu, jos hän joutuu olemaan pitkään pois pelikentiltä. Hänellä ei siis olisi ollut suoranaista tarvetta jatkaa uraansa pitkittyneen sairasloman takia. Lisäksi hän ilmoitti viime kesänä lopettavansa maajoukkueuransa ja jättävänsä Ruotsin edustamisen olympialaisissa väliin.

Ibrahimovic siirtyi Manchester Unitedin riveihin viime kesänä ranskalaisesta Paris Saint-Germainesta. Sopimus on tehty tuolloin yksivuotiseksi, mutta siihen sisältyy optio toisesta vuodesta.

Zlatan Ibrahimovic teki rohkean päätöksen ilmoittamalla mielipiteensä tähän julkiseen keskusteluun sosiaalisen median välityksellä. Hän kumosi huhut Instagram-tilillään, jossa hän ilmoitti, että jalkapallon parista luopuminen ei ole edes vaihtoehto.  Tähti otti kuvan saunassa, jossa hän ikuisti polvensa. Hän ilmotti palaavansa takaisin kentille entistäkin vahvempana pelaajana. Motivaatio on edelleen korkealla vastoinkäymisestä huolimatta. Fanit ovat ottaneetkin iloisesti tiedon vastaan suosikkinsa jatkamisesta ja osoittaneet tukeaan vastoinkäymisen kokeneelle tähdelle.

Joukkue tarvitsee lisää vahvistusta riveihinsä

Manchester United onkin etsinyt aktiivisesti joukkueeseen varahenkilöä, joka korvaisi ruotsalaistaiturin. Joukkueen parhaaksi maalintekijäksi noussut Ibrahimovic on tehnyt kauden aikana kaiken kaikkiaan 28 maalia. On siis sanomattakin selvää, että vastaavanlainen maalitykki on erittäin tärkeää tulevan menestyksen kannalta. Huhujen mukaan Zlatanin korvaajaksi kaivataan ranskalaista Antoine Griezmannia, joka pelaa tällä hetkellä espanjalaisessa Atletico Madridissa.  Superlahjakkuus on tenyt kaudella 25 maalia, joten hänen taituruutensa sopisi erinomaisesti legendaarisen brittiseuran riveihin.