Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Palaako David Luiz Chelseaan? Löytääkö Balotelli itselleen seuran? - TOP 5 siirtohuhut!

  • keskiviikko, 31 elokuu 2016 10:17

1) James Rodríguez Real Madrid -> Chelsea

Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez on vuosien mittaan tullut tunnetuksi jokavuotisesta tavastaan hankkia joukkueen riveihin yksi uusi supertähti, "Galáctico". Liekö karismaattinen päävalmentaja Zinédine Zidane tai Mestarien liigan voitto rauhoittanut tilanteen, sillä Santiago Bernabéun kesä on ollut tavanomaista hiljaisempi. Siirtospekulaatioissa ovat esiintyneet lähinnä keskikentän kaksikko Isco-James Rodríguez, joiden väitetään joutuneen päävalmentajan epäsuosioon. Todennäköisempi lähtijä kaksikosta on espanjalainen Isco, mutta Chelsea on yhdistetty aivan siirtoikkunan takarajoilla Kolumbian maajoukkuemies Jamesiin. Toki kyseessä voi olla lontoolaisseuroille tyypillistä kukkoilua paikallisvastustajalle: Iscon siirtosumma hilautuisi tällä tavoin hieman korkeammaksi, joka mahdollisesti estäisi Tottenhamia saamasta nimekästä vahvistusta riveihinsä.

 

2) David Luiz PSG -> Chelsea

 Kaksi vuotta sitten puolustajien maailmanennätyssummalla PSG:hen siirtynyt David Luiz on tekemässä paluuta Stamford Bridgelle. 50 miljoonalla punnalla kesällä 2014 Pariisiin myyty 29-vuotias keskuspuolustaja on ESPN:n mukaan Chelsea-manageri Antonio Conten toivelistalla ykkösenä. Kalidou Koulibalyn ja Alessio Romagnolin mahdollisten siirtojen kariuduttua, Chelsea on tehnyt 32 miljoonan punnan tarjouksen brassitopparista. Chelsea-fanien suursuosikki saattaa hyvinkin siirtyä Lontooseen, sillä Unai Emery on Le Parisien -lehden mukaan ilmoittanut ettei Luizin paikka avauskokoonpanossa ole enää millään muotoa varma. 

 

3) Yacine Brahimi Porto -> Everton

 Algerian Messiksi tituleerattu 26-vuotias laitahyökkääjä on Evertonin kiikarissa. Brahimi on vaipunut Portossa epäsuosioon uuden managerin Nuno Espíritu Santon alaisuudessa. Peliaikaa ei herunut edes kesän harjoitusotteluissa ja jo parina edelliskesänä siirtohuhujen kohteena ollut Algerian maajoukkuemies on vihdoin vaihtamassa seuraa. Yannick Bolasie hankittiin jo vahvistamaan "Toffeesin" hyökkäystä ja The Guardianin mukaan Everton on valmis rikkomaan seuran siirtoennätyksen 35 miljoonan punnan tarjouksella. 

 

4) Mario Balotelli Liverpool -> Nice

Siitä hetkestä lähtien, kun Jürgen Klopp palkattiin Liverpoolin peräsimeen, on ollut varmaa ettei Balotelli jatka Merseysiden rannoilla. Italialaisen hyökkääjän ura on pari viime vuotta ollut lähes pystysuorassa syöksykierteessä eikä tällä hetkellä mikään siirto yllättäisi. Viime viikolla spekuloitiin Super-Marion siirtyvän Englannin Championshipissä pelaavaan Wolverhamptoniin, mutta todennäköisin osoite lienee kuitenkin hieman tasokkaammassa liigassa. Viime kaudella Ligue1:ssä neljänneksi sijoittunut Nice toivottaisi varmasti avosylin vastaan (parhaimmillaan) maailmanluokan hyökkääjän. Ranskanmaalla olisi ainakin tilaa suuriegoiselle hyökkääjälle, mutta tähtitieteellisestä 90 000 tuhannen punnan viikkopalkasta pitäisi hieman tinkiä.

 

5) Moussa Sissoko Newcastle -> Tottenham

Vahvasti kesän EM-kisoissa esiintynyt ranskalainen keskikenttämies on jättämässä Championshipiin pudonneet "Harakat" ja siirtymässä Tottenhamiin. Ranskan maajoukkueen Twitter-tilillä ilmoitettiin jo pelaajan jättäneen Clairefontainen harjoituskeskuksen viimeistelläkseen sopimuksen uuden seuran kanssa. BBC:n mukaan Spurs on tarjonnut Sissokosta 25 miljoonaa puntaa, mutta Newcastle ei ole halukas tinkimään 30 miljoonan hintalapusta.