Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Sunderland - Arsenal

  • perjantai, 28 lokakuu 2016 18:34

Sunderland:

Sunderlandista ei tällä hetkellä ole helppo löytää hyvää sanottavaa. Joukkueen saldona on kaksi pistettä yhdeksästä ottelusta, sairastupa on pullollaan ja köysi manageri David Moyesin kaulan ympärillä kiristyy.

Sunderland oli luvattoman heikko jo viime kaudella ja pelastui putoamiselta ainoastaan Jermaine Defoen upeilla otteilla. Sama vastuu lepää miehen harteilla jälleen, mutta elekieli kertoo 147 maalia Valioliigassa viimeistelleen veteraanihyökkääjän turhautumisesta. Ei ole ihme, jos mies vaihtaa maisemaa jo tammikuun siirtoikkunan aikana.

Maalilla aloittaa nuori 22-vuotias Jordan Pickford, kenties joukkueen ainoa pelaaja, jota tämänhetkinen rämpiminen kehittää edes jollain tapaa. Papiss Djilobodji aloitti viime viikolla Southamptonia vastaan Lamine Konen toppariparina, mutta Werder Bremenistä kesällä siirtyneen senegalilaisen paikalle on heittää myös kokenut John O'Shea. Tunisialainen Wahbi Khazri on joukkueelle erikoistilanteissa korvaamaton. Steven Pienaar ja Defoe koettavat viikosta toiseen puskea vastustajan puolustusmuurista läpi. Toistaiseksi huonolla menestyksellä.

Synkkää pilveä roikkuu myös keskikentän entisen huippulupauksen Jack Rodwellin pään yllä: englantilainen on viimeksi pelannut seurajoukkueen avauksessa voitokkaasti 1241 päivää sitten!

Managerin kommentti: -Olemme luottavaisia ja pelaajat tietävät, että menemme parempaan suuntaan, Moyes vakuutteli lehdistötilaisuudessa.

Poissaolot: Denayer (nivunen), Kirchhoff (takareisi), Cattermole (selkä), Januzaj (nilkka), Borini (nivunen), Mannone (kyynärpää), Larson (polvi)

 

Arsenal:

Jos Arsenal onnistuu nappaamaan edes pisteen Stadium of Lightiltä, on kyseessä "Tykkimiehille" jo 9. perättäinen tappioton ottelu Valioliigalla ja 10. putkeen vieraskentällä. Vapautunut ryhmä pelaa voittavaa jalkapalloa ja peli luistaa mallikkaasti, vaikka hurjasti taistellut Middlesbrough kaappasi edelliskierroksella Emiratesilta mukaansa tasapelipisteen. 

Arsenal pelaa kuten on pelannut viimeiset 20 vuotta: peliä kontrolloidaan pallonhallinnalla ja vastaiskut lähtevät kuin salama Zeuksen käpälästä. Puolustuslinja aloittaa tutussa muodossa: oikealla kiitää viime kaudella sarjan eliittiin noussut Hector Bellerin, keskellä luutii pari Mustafi-Koscielny ja vasemmalla häärää Nacho Monreal. Nelikon takana maalia vartioi legendaarinen kypäräpää Petr Cech. Hyökkäyksessä joukkuetta pyörittää viikosta toiseen häikäisevä Mesut Özil.

Ykköstykeistä Aaron Ramsey sekä Olivier Giroud ovat lauantaina käytettävissä, muttaTheo Walcottin ja Santi Cazorlan pelikunto on arvoitus.

Managerin kommentti: -Kun hänen ikäisensä pelaaja siirtyy Yhdysvaltoihin, on Valioliiga-ura yleensä ohi. Hän tuli kuitenkin takaisin, vaikutti joukkueeseen suuresti ja oli tärkeimpänä pelaajana pitämässä Sunderlandia liigassa, Arsene Wenger hehkutti Jermain Defoeta.

Poissaolot: Lucas (nilkka), Xhaka (pelikielto), Cazorla (kantapää), Walcott (takareisi), Monreal (lihasvamma), Akpom (selkä), Mertesacker (polvi), Welbeck (polvi).

 

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « West Bromwich - Manchester City

Uutta Valioliigasta