Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

West Bromwich - Manchester City

  • perjantai, 28 lokakuu 2016 16:29

WBA:

"Baggies-ryhmällä" on edessä todella hikinen iltapäivä. Vaikka joukkue lähteekin koitokseen neljän perättäisen voitottoman ottelun sisuunnuttamana, on sarjakärki City isoin mahdollinen vuori kiivettäväksi. Yhdeksän viimeisintä ottelua on päättynyt Citizensin hyväksi ja kotijoukkueen edellinen voitto on liigacupista vuodelta 2010! 

Juuri vuoden jatkosopimuksen solminut Tony Pulis tuskin lähtee tähänkään kamppailuun keksimään pyörää uudestaan. Linjakas manageri tietää pelaajiensa vahvuudet ja soveltaa niitä viikosta toiseen lähes nihilistisellä otteella. Pallo siivotaan omalta puolustusalueelta vauhdilla väljemmille vesille, jonka jälkeen ryhmittäydytään pikaisesti pelisuunnitelman mukaisesti puolustusasetelmiin, jollei paikkaa vastaiskulle löydy. Avoimessa pelissä paljon lepää kärkipelaaja Salomon Rondonin ja Tottenhamista siirtyneen kookkaan ja taitavan Nacer Chadlin harteilla. Seuran ennätyshankinta Chadli on onnistunut maalinteossa jo neljästi! Muuten joukkue laskee paljon erikoistilanteiden varaan, joissa varsinkin toppari Gareth McAuley on vaarallinen. 

Claudio Yacob on sivussa korttitilin täyttymisen takia, joten Darren Fletcherin parivaljakkona keskikentän pohjalla nähtäneen Chris Brunt. Muutoin WBA jatkaa edellisistä otteluista tutulla kokoonpanolla, kun Anfieldillä saamastaan pienestä jalkavammasta toipunut James McClean on käytettävissä lauantaina. 

Managerin kommentti: -Olemme 10-12 joukkueen klusterissa, jossa yritämme vain sijoittua mahdollisimman korkealle, Tony Pulis tuumasi tämän kauden Valioliigasta.

Loukkaantumiset: Claudio Yacob (pelikielto).

 

City: 

Joukkue ei löytänyt viikolla liigacupissa oikeita aseita murtamaan Unitedin puolustusta. Ykkösmiehistöään kierrättänyt Guardiola katseli tyytymättömänä, kun kerta toisensa jälkeen hyökkäykset pysähtyivät viimeisellä kolmanneksella ManU:n lihamuuriin. Saldona nolla laukausta maalia kohden. Vaikka ensi viikolla Etihadille saapuu vieraaksi F.C. Barcelona, Cityn kokoonpano on todennäköisesti paras mahdollinen. Mestarien liigassa jatkoonpääsy ei vielä tiistaina ratkea, mutta Valioliigassa on palattava voittojen tielle. Kuusi voitotonta ottelua peräjälkeen vaikuttaa väkisinkin joukkueen moraaliin.

City on puolustanut ns. "pienempiä joukkueita" vastaan kolmella topparilla, mutta Vincent Kompanyn pelikunto asettaa hieman kysymysmerkkejä. Puolustajista Stones, Otamendi, Clichy ja Kolarov ovat kukin pelanneet alle oman tasonsa, joten neljän puolustajan linjakin on mahdollinen. Keskiviikkona loistanut nuori oikea laitapakki Pablo Maffeo saattaa tehdä Valioliigadebyyttinsä Hawthornsilla.

Southampton-ottelussa saatu pohjevamma pakotti Kevin De Bruynen jättämään viikolla pelatun Manchesterin derbyn väliin. Harjoituksiin palannut keskikenttäpelaaja tuskin pelaa koko ottelua, sillä miehen on oltava pelikuntoinen ensi tiistain Mestarien liiga-kamppailussa. 

Managerin kommentti: -Hänellä on sopimus, joten totta kai hänellä on tulevaisuus. Mikä on tämä ongelma Vincentistä ja hänen tulevaisuudestaan, tivasi Guardiola toimittajilta Vincent Kompanyn asemasta kysyttäessä.

Loukkaantumiset: Bacary Sagna (takareisi), Pablo Zabaleta (polvi), Fabian Delph (akillesjänne).

 

 

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « West Ham - Chelsea Sunderland - Arsenal »

Uutta Valioliigasta