Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Guardiola: ”Olen itsekin ollut humalassa maajoukkuetauolla”

  • perjantai, 18 marraskuu 2016 18:17

Manchester City –manageri Pep Guardiola ei halunnut kritisoida juomiskohun keskellä rypevää Wayne Rooneyta, vaan ilmoitti että pelaajien täytyy ottaa vastuu omista tekemisistään.

Rooney kuvattiin vahvasti humaltuneessa tilassa Englannin kaadettua Skotlannin lukemin 3-0 viime viikonloppuna ja spekulaatioissa on kyseenalaistettu miehen soveltuvuutta Englannin maajoukkueen kapteeniksi. Pääset katsomaan The Sun -lehden ottamia kuvia tästä.

Guardiola kommentoi kohua varovaisesti lehdistötilaisuudessa sanoen, että pelaajien täytyy ottaa vastuu omista tekemistään, kuten hän teki ollessaan humalassa uransa aikana.

”Peliurani aikana, pelasin myös maajoukkueessa ja olin joskus itsekin humalassa. Onneksi siitä ei otettu kuvia. Te (toimittajat) olette myös olleet humalassa. Minä olin vastuussa tekemisistäni, te olette vastuussa omista tekemisistänne. Niin on myös Rooney.”

”En usko, että Englannin jalkapalloliitto on vastuussa siitä. Me olemme kaikki ihmisiä ja olemme tarpeeksi vanhoja pitämään huolen omista velvollisuuksistamme. Mutta tässä on kyse yksityiselämästä.”

Guardiola kertoi, että halua muiden kommentoivan omaa yksityiselämäänsä eikä hän aio myöskään kommentoida Rooneyn tekemisiä.

”Kunnioitan Wayne Rooneyta paljon – sekä hänen uraansa että häntä ihmisenä. Hänen yksityiselämänsä kuuluu vain hänelle. Minulla ei ole mitään sanottavaa siitä.”

 

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Guardiolalla edessään manageriuran pahin notkahdus