Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

FA vaatii Fergusonilta selvitystä

  • maanantai, 21 tammikuu 2013 23:47

Englannin jalkapalloliitto vaatii Sir Alex Fergusonilta selvitystä lausunnoista, joita hän antoi koskien sunnuntain Tottenham-ottelun erotuomaria.

Manchester United –luotsi syytti avustavaa erotuomaria Simon Beckia karkeasta virheestä, kun hän jätti liputtamatta ”selkeän” rangaistuspotkun Wayne Rooneya rikottaessa.

- Hänen oli pelissä onneton, Ferguson laukoi ottelun jälkeen.

Beck on aiheuttanut lisää harmaita hapsia skottimanagerin hiuskuontaloon aiemminkin. Vuonna 2010 hän päästi Didier Drogban paitsiomaalin läpi sormien juuri Unitedia vastaan.

Clinton Dempseyn lisäajan maali tasasi pisteet White Hart Lanella ja Fergusonin sappi kiehui siihen malliin, että hän päätti ottaa myös aiemmat tapahtumat tapetille.

- Avustava ei ollut missään nimessä antamassa sitä (rangaistuspotkua). Heille hän antoi kaiken, skotti pauhasi.

- Se oli selkeä päätös. Ja hän oli 10 metrin – ehkä 12 metrin päässä tapahtuneesta, eikä hän liputtanut sitä. Ja sitä ennen hän liputti kaikesta.

- Olen pettynyt häneen. Meillä ei ole hyviä kokemuksia hänestä. Pari vuotta sitten hän hyväksyi Didier Drogban kolmen metrin paitsion. Muistamme nämä asiat tärkeistä otteluista ja se oli tärkeä ottelu, Ferguson muisteli jopa mestaruuden kannalta ratkaisevaa Chelsea-tappiota.