Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Ferguson ylistää nuorisotähteä: ”Poika on pärjännyt mainiosti”

  • sunnuntai, 27 tammikuu 2013 17:12

Sir Alex Fergusonin mielestä United-puolustaja Phil Jonesilla on enemmän potentiaalia kuin Chelsea-kapteeni John Terryllä koskaan.

Jones siirtyi Manchesteriin vuonna 2011 Blackburn Roversista ja on näyttänyt monipuolisuutensa pelatessaan topparina, vasempana laitapuolustajana sekä keskikentän pohjalla punapaidoissa.

Vasta 20-vuotias nuorukainen vakuutti keskikentällä Tottenhamia vastaan viime viikonloppuna ja manageri Sir Alex Ferguson on haltioissaan hänen kehityksestään.

- Jones oli kertakaikkisen loistava Tottenhamia vastaan roolissa, jota pyysimme häntä pelaamaan, Fergie ylisti.

- Hän suoriutui erittäin hyvin ja pystyy pelaamaan missä vain. Hän on nopea, pelaa molempiin suuntiin ja lukee peliä hienosti. Hän on kilpailuhaluinen ja hänellä on loistava mahdollisuus päästä eteenpäin, joten poika on pärjännyt mainiosti.

Jonesia on useasti verrattu Valioliigan kärkitoppareihin kuuluvan Chelsea-ikoni John Terryyn, mutta Fergusonin mielestä hänen suojatillaan on eväitä parempaankin.

- Rehellisesti sanottuna luulen, että hänellä on enemmän varastossaan kuin Terryllä, mutta Terry keräsi kokemusta ja hänestä tuli fantastinen hahmo Chelsean keskustaan.

- Hän on erittäin monipuolinen, kun taas John on vain toppari. Jones vakuuttaa kaikkialla, Fergie vertasi.