Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Van Persie paljasti vireensä salaisuuden

  • sunnuntai, 10 helmikuu 2013 16:26

Robin van Persie on iskenyt 22 maalia 28 otteluun Manchester Unitedin paidassa. Mainion vireen taustalla hän paljastaa olevan kehittyneen fysiikan.

Hollantilaishyökkääjä on kehittänyt fysiikkaansa ja lihaksikkaampi olemus on auttanut hänet hirmuiskuun. Arsenalista kesällä Manchesteriin siirtynyt hyökkääjä onkin omasta mielestään elämänsä kunnossa.

29-vuotias kärkimies on iskenyt jo roppakaupalla osumia Unitedille ja osoittanut olevansa jokaisen pennin arvoinen Sir Alex Fergusonille.

Van Persie uskoo, että hänen nykyinen maalisaldonsa on seurausta lihasmassan kertymisestä, jonka ansiosta hän pystyy haastamaan vastustajan puolustajat entistä paremmin.

- Olen maalivireessä, jonka kaltaisessa en ole koskaan ollut ja kaikesta saan kiittää fysiikkaani, hollantilainen paljasti.

- Painoni oli yleensä 77 kilon tuntumassa, mutta nyt painan 81 kiloa. Kiloja on tullut neljä lisää ja se on pelkkää lihasta.

- Se tarkoittaa, että olen vahvempi puolustajia vastaan kaksinkamppailuissa, mutta tunnen myös olevani elämäni parhaassa kunnossa.

Manchester United on edelleen mukana Valioliigan lisäksi FA Cupissa sekä Mestarien liigassa. Välillä ruuhkaiseksi muodostuva otteluohjelma, ei kuitenkaan ole haitannut huippukuntoista hollantilaista.

- Palaudun nopeammin. Toissa viikolla pelasin keskiviikkona ja lauantaina. Pelien välissä oli vain kaksi ja puoli päivää, mutta tunsin itseni superkuntoiseksi, eikä minulla ollut ongelmia raataa ottelun loppuhetkillä, van Persie lisäsi.