Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Ferguson aikoo jatkaa maalivahtirulettiaan

  • lauantai, 06 lokakuu 2012 16:35

Sir Alex Ferguson ylisti maalivahti David de Geaa tiistain Mestarien liiga –ottelun jälkeen, mutta kertoi silti jatkavansa maalivahtiensa kierrättämistä.

Manchester Unitedin manageri ei ole vielä löytänyt mielestään selkeää ykkösveskaria, joten hän aikoo jatkaa alkukaudesta tuttua maalivahtirotaatiota.

70-vuotias luotsi kehui de Gean maasta taivaisiin Unitedin voitettua Clujin vieraissa Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa alkuviikosta. Espanjalaismaalivahdille ottelu oli ensimmäinen sitten Valioliigan toisen ottelun, jossa hän päästi selkänsä taa kaksi maalia. Tiistaina hän kuitenkin piti joukkuettaan pystyssä loistotorjunnoillaan.

Anders Lindegaard on pelannut neljä viimeisintä Valioliigaottelua, mutta tanskalaisvahdin pelaaminen sunnuntain Newcastle-ottelussa on epävarmaa.

- Hän oli erinomainen ja hän on mahtava maalivahti. Nuori kaveri, joka kehittyy koko ajan. En tiedä pitäisikö minun peluuttaa häntä sunnuntaina vai ei, mutta tapamme toimia viime viikkoina on toiminut mielestäni hyvin, Sir Alex suitsutti.

- Kaikki haluavat pelata, eivätkä maalivahdit tee poikkeusta, mutta näen asian siten, että molemmat saavat kokemusta, mikä auttaa minua pitkällä tähtäimellä.