Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Richards toipumassa pelikuntoon

  • torstai, 04 lokakuu 2012 17:58

MIcah Richards on tekemässä paluuta Manchester Cityn puolustukseen.

Oikea laitapuolustaja on palannut jo täysipainoisesti harjoitteluun nilkkavamman jälkeen. Häntä kaavaillaan manchesterilaisten avauskokoonpanoon heti maajoukkuetauon jälkeen.

24-vuotias Richards on ollut sairastuvan puolella elokuusta lähtien, jolloin hän loukkasi jalkansa olympialaisten välieräottelussa Etelä-Koreaa vastaan.

Goal.comin tietojen mukaan hän on kuitenkin palannut harjoitteluun täydellä teholla edustusjoukkueen kanssa. Ensimmäinen mahdollinen Valioliigaottelu hänelle voisi olla lokakuun 20. päivä pelattava West Brom –mittelö.

Richardsin paluu tulisi hyvään saumaan, sillä Roberto Mancinin suojatit ovat kamppailleet alkukaudesta puolustuspään ongelmien kanssa.

Hallitseva Valioliigan mestari on päästänyt 16 maalia yhdeksässä ottelussa tällä kaudella ja eilen joukkue oli helisemässä Mestarien liigan ottelussa Borussia Dortmundia vastaan.

Puolustaja itse kertoi viime viikolla pääsevänsä pelikuntoon ”parin viikon sisällä”.

Hänen paluunsa tuo Mancinille jälleen yhden kortin lisää täyskäden oikealle puoliskolle. Odotettavissa on kovaa kilpailua peliajasta, sillä huippuhankinta Maicon on myös pääsemässä pelikuntoon.