Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Ferdinand halukas Terryn paikalle

  • tiistai, 25 syyskuu 2012 14:06

Rio Ferdinand on ilmoittanut Roy Hodgsonille halukkuutensa palata Englannin maajoukkuetehtäviin sen jälkeen, kun John Terry ilmoitti lopettamispäätöksestään.

ManU-toppari esiintyi kolmen leijonan paidassa viimeksi kesäkuussa, jolloin hän muodosti Terryn kanssa Englannin alakerran kivijalan. Häntä ei kuitenkaan valittu EM-kisoihin, sillä Terry oli tutkinnan kohteena rasistisesta käytöksestä, jonka kohteena oli Rion veli Anton. Näin ollen oli selvää, ettei molempien herrojen läsnäolo olisi ollut mahdollista.

Vaikka Ferdinand jäi EM-kisoista rannalle ja Fabio Capello otti häneltä kapteeninnauhan takaisin Terrylle, on 33-vuotias toppari edelleen kiinnostunut edustustehtävistä.

 - Hän suorastaan rakastaisi jälleen pelaamista maalleen, lähden Ferdinandin lähipiiristä paljasti.

Hodgson näki jykevän puolustajan elementissään viime viikonloppuna Anfield Roadilla. Kesällä hän vetosi pelillisiin syihin kysyttäessä Ferdinandin poisjäännistä.

- Kun olet pelannut 81 kertaa maallesi, mutta vain pari kertaa muutaman viime vuoden aikana ja kärsinyt loukkaantumisista, en usko tuollaisten pelaajien olevan turnaustyyppejä, Hodgson perusteli.

Nyt kuitenkin näyttää, että Ferdinandin kokemusta todenteolla kaivataan Englannin alakertaan.