Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

United pelaa tänään surunauhoissa

  • keskiviikko, 19 syyskuu 2012 18:10

Manchester United haluaa kunnioittaa kahden työtehtävässä tiistaina surmansa saaneen naispoliisin muistoa pelaamalla surunauhat käsivarsissaan tänään Old Traffordilla.

Fiona Bone ja Nicola Hughes surmattiin tuliasein ja kranaatein, kun he vastasivat valheelliseen ilmoitukseen murrosta. Poliisin alustavien tietojen mukaan kyseessä olisi ollut ansa.

Silminnäkijän mukaan tapahtumapaikalla ammuttiin 13 laukausta ja kuultiin räjähdys hieman ennen klo 23:00 paikallista aikaa. Manchesterin poliisiviranomaisten mukaan toinen poliiseista kuoli välittömästi saamiinsa vammoihin. Toinen poliiseista vietiin sairaalaan vakavasti haavoittuneena, jossa hän menehtyi lopulta vammoihinsa.

- Olemme erittäin surullisia menettäessämme traagisesti kaksi nuorta poliisinaista, jotka suojelivat yhteisöämme, Sir Alex Ferguson puki tunteet sanoiksi.

- Fiona ja Nicola olivat hyvin arvostettuja Suur-Manchesterin poliisivoimien alaisia ja yhteisön jäseniä. Ajatuksemme ja rukouksemme ovat nyt heidän perheidensä ja ystäviensä tukena tänä järkyttävänä hetkenä.

United kohtaa tänään turkkilaisseura Galatasarayn kotonaan Mestarien liigan alkulohko-ottelussa, joka potkaistaan käyntiin klo 21:45 Suomen aikaa.