Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Lähde: ManU saamassa yllättävän paluumuuttajan!

  • torstai, 16 kesäkuu 2016 19:32

Portugalin EM-joukkueessa paraikaa työstävä Nani lähti Manchester Unitedista vain noin vuosi sitten ovet paukkuen. Laitahyökkääjälle ei tuntunut löytyvän roolia Louis van Gaalin ManU-ryhmästä ja päävalmentaja teki tämän selväksi myös itse pelaajalle.

Nani arvostelikin kovin sanoin van Gaalin tapaan toimia ManU-ruorissa, kun seura oli myynyt hänet Turkin pääsarjassa pelaavaan Fenerbahceen vaivaisella kuudella miljoonalla eurolla.

- Van Gaal ei antanut minulle kunnon mahdollisuutta harjoituskaudella. Olin vähiten peliaikaa saanut pelaaja ja huomasin, ettei tämä valmentaja luota minuun lainkaan, portugalilainen kuvaili tilannettaan The Times -lehdelle.

- Van Gaal ja hänen apuvalmentajansa huutavat pelaajilleen kuin lapsille. Ajattelin, ettei tämä ole todellakaan oikea tapa kohdella minua, sillä itse olen ammattilainen. Treenaan täysillä joka päivä enkä ole tehnyt mitään väärää, Nani jatkoi.

Van Gaal sai kenkää ManU:n peräsimestä toukokuussa ja portugalilaisluotsi Jose Mourinhosta tuli seuran uusin päävalmentaja. Nyt näyttääkin siltä, että uusi manageri haluaa nimenomaan Nanin takaisin Unitediin – vain vuoden hänen lähtönsä jälkeen.

Turkin johtava mediatoimisto DHA uutisoi torstaina, että Manchester United olisi jo päässyt Nanin kanssa sopuun uuden sopimuksen yksityiskohdista. Myös Serie A -seura Inter oli hyvin kiinnostunut Nanin hankkimisesta, mutta nyt näyttää siltä, että paluu Valioliigaan ja Manchesteriin kiinnostaa peluria huomattavasti enemmän.

Huhumylly Nanin ympärillä kiihtyi entistään, kun 27-vuotias laituri iski Portugalin ainoan osuman Islantia vastaan pelatussa 1-1-tasapelissä. Mies kuuluikin ottelussa Portugalin ehdottomaan parhaimmistoon.

Fenerbahcessa Nani viimeisteli tällä kaudella yhteensä 12 maalia ja tarjoili tämän lisäksi 13 maaliin johtanutta syöttöä.