Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Huhu: ManU hakee isoa vonkaletta hyökkäykseensä!

  • tiistai, 22 maaliskuu 2016 10:30

Pahoista maalinteko-ongelmista läpi kauden kärsineen Manchester Unitedin huhuillaan olevan halukas lyömään kunnolla euroja tiskiin tilanteen ratkaisemiseksi. Espanjalaissivusto Fichajes kertookin, että United on kiinnostunut hankkimaan Chelsea-kärki Diego Costan rivistöönsä.

27-vuotias Costa pelaa nyt toista kauttaan Chelseassa, ja hänen Valioliiga-uraansa on varjostaneet useat törkeät tempaukset viheriöllä, joista mies on saanut myös pelikieltoa. Huhut kuitenkin kertovat, että ManU olisi valmis iskemään espanjalaiskärjestä peräti 60 miljoonan punnan siirtotarjouksen.

United on Valioliigassa kuudentena 30 ottelun jälkeen, ja maaleja joukkue on onnistunut viimeistelemään vain 38 kappaletta. Kärkikymmeniköstä vain kahdeksantena majaileva Stoke on tehnyt vähemmän maaleja kuin ManU, joten lisämaaleille olisi joukkueella tarvetta.

Avauskaudellaan Chelseassa Costa oli erittäin kovassa iskussa, kun 26 Valioliiga-ottelua toivat tilille peräti 20 täysosumaa. Kuluvalla kaudella maalitahti on kuitenkin ollut hiljaisempaa. Alkukaudesta koko Chelsean peli tökki pahasti, ja Costa näytti olevan ongelmissa päävalmentaja Jose Mourinhon kanssa.

Espanjalaishyökkääjän otteet ovat kuitenkin parantuneet huomattavasti Guus Hiddinkin otettua ohjat Chelseassa, ja toistaiseksi miehellä onkin kasassa 11 maalia ja viisi maaliin johtanutta syöttöä Valioliiga-kaudella 2015-16.

Myös Atletico Madridin kerrotaan olevan kiinnostunut Costasta. Mies pelasikin Atleticon väreissä vuosina 2010-2014 ennen lähtöään Englantiin.