Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Manchester United hamuaa Portugalin superlupausta – Hintalappu 60 miljoonaa euroa!

  • tiistai, 05 huhtikuu 2016 14:09

Manchester Unitedin fanit voivat varmasti osaltaan allekirjoittaa väitteen siitä, että Paul Scholesin uran päätyttyä joukkueen keskikentälle on jäänyt aukko, jota ei ole tähänkään päivään mennessä saatu täytettyä. Nyt ManU pyrkii paikkaamaan tätä aukkoa yhdellä futismaailman kuumimmalla nuorukaisella.

Benficassa huiman nousun futismaailman huipulle tehnyt Renato Sanches on ollut jo pitkään sekä Unitedin että PSG:n kiikareissa. Portugalilaislehto A Bola kuitenkin kertoo, että United ja Benfica ovat päässeet jo yhteisymmärrykseen jopa 50 miljoonan euron siirtokorvauksesta.

Portugalin suurseura haluaa Unitedilta kuitenkin vielä siirtosumman päälle 10 miljoonan euron suoritusperusteisesti jaettavia bonuksia, joten siirtosumma nousisi kokonaisuudessaan noin 60 miljoonaan euroon. Neuvottelut ovat siis edelleen kesken, mutta lehden mukaan aivan loppumetreillä.

Vasta 18-vuotias Sanches on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt jo vakiinnuttaa paikkansa Benfican avausmiehistössä. Tällä kaudella nuorukaisen tilille on kertynyt yhteensä 19 ottelua, joissa on syntynyt kaksi maalia ja yksi maaliin johtanut syöttö. Superlupaus on pelannut kuluvalla kaudella myös neljässä Mestarien liigan ottelussa täydet peliminuutit.

Sanches nousi suureen tietoisuuteen viimeistään omassa Benfica-debyytissään, kun nuorukainen täräytti tämän huikean osuman Académica de Coimbran verkkoon. Lapikas heilahtaa kieltämättä, kuin Scholesyllä konsanaan!