Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

ManU:lle jäämässä Rooney-luu käteen

  • maanantai, 21 lokakuu 2013 00:22

Manchester United ei ole edennyt sopimusneuvotteluissa Wayne Rooneyn kanssa, joten seura joutunee luopumaan hyökkääjästä ensi kesänä pilkkahintaan.

27-vuotiaalla Rooneylla on vielä paljon pelivuosia edessä, mutta hänen nykyinen sopimuksensa päättyy 20 kuukauden kuluttua.

220 000 punnan viikkopalkkaa nauttiva hyökkääjä sai viime kesänä 30 miljoonan punnan tarjouksen Chelsealta ja myös Arsnal oli hänen perässään.

Ensi kesänä summat tippuvat radikaalisti, ellei United onnistu sorvaamaan Rooneylle jatkosopimusta piakkoin.

Unitedin johtoportaaseen kuuluva Ed Woodward on sanonut, että Rooneyn pitäminen on seuralle tärkeää ja, että hänelle tullaan tarjoamaan uutta pitkää jatkosopimusta tällä kaudella.

Robin van Persien hankkimisen myötä nokkimisjärjestyksessä valahtanut Rooney herätti kohua viime kaudella pyytämällä itse siirtoa seurasta. Lisää vettä huhumyllyyn saatiin kauden alla, kun manageri David Moyes puhui hyökkääjästä julkisesti vähättelevään sävyyn.

Nyt kuitenkin alkukausi on näyttänyt kelkan kääntyvän. Rooney on iskenyt kolme maalia Valioliigassa tällä kaudella ja loistanut Englannin maajoukkueen paidassa MM-karsinnoissa. Lisäksi hyökkääjän välit manageri Moyesiin tuntuvat lämmenneen oleellisesti.

United pelasi viikonloppuna kotonaan 1-1-tasapelin Southamptonin kanssa ja on nyt sarjataulukossa kahdeksantena kahdeksan pisteen päässä Arsenalista.