Valioliiga.fi on asiantunteva verkkojulkaisu jalkapallon Englannin Valioliigasta.
posti@valioliiga.fi

Fastbet: Vedonlyönti & casino

Moyes antoi lausunnon potkujensa jälkeen

  • keskiviikko, 23 huhtikuu 2014 18:56

Entinen Manchester United-manageri David Moyes on antanut lausunnon potkujensa jälkeen. Moyes sai potkut tiistaina toimittuaan alle vuoden joukkueen päävalmentajana.

Lausunnossa luki:

”Se, että minut nimitettiin yhden maailman suurimman seuran manageriksi on asia, josta tulen aina olemaan ylpeä.”

”Vastuun ottaminen pitkän menestyksekkään ajanjakson jälkeen oli suuri haaste, mutta se oli haaste josta nautin enkä koskaan miettinyt kahdesti siihen tarttumista.”

”Managerin työnkuva Unitedissa on äärettömän laaja, mutta en koskaan ole pelännyt kovaa työtä ja sama päti muuhun valmennusjohtoon. Kiitän heitä omistautumisesta sekä lojaalisuudesta kauden aikana.”

”Olimme täysin keskittyneitä ja sitoutuneita joukkueen täydelliseen uusimiseen, jota edustusjoukkue vaati. Tämä piti saavuttaa samalla, kun yritimme saavuttaa positiivisia tuloksia Valioliigassa sekä Mestarien Liigassa. Ymmärrän, että tämän siirtymän aikana esitykset ja tulokset eivät ole olleet sitä mihin kannattajat ovat tottuneet ja ymmärrän sekä jaan heidän turhautumisensa”

”Sinä lyhyenä aikana, jonka seurassa vietin olen oppinut, kuinka erityisiä paikkoja Old Trafford ja Carrington ovat. Haluan kiittää koko Unitedin henkilökuntaa siitä, että he toivottivat minut niin avoimesti Unitedin perheeseen. Ja tottakai haluan kiittää niitä faneja, jotka ovat tukeneet minua kauden aikana. Toivon teille ja seuralle kaikkea hyvää.”

”Olen aina uskonut, että manageri oppii aina uutta ja tiedän, että olen saanut arvokkaan kokemuksen ajastani Unitedin managerina. Olen ylpeä, että sain johdatettua joukkueen Mestarien Liigan puolivälieriin ja olen kiitollinen Sir Alex Fergussonille siitä, että hän uskoi kykyihini.”